Om krypto-svindel

Krypto-svindel er en række forskellige cyberkriminalitet, der har til formål at stjæle kryptovaluta såsom Bitcoin. I løbet af første halvdel af 2022 har Kaspersky-programmer opdaget næsten 200 000 forsøg på at stjæle kryptovalutaer og kryptopunginformation.

Typer af krypto-svindel

Krypto-svindel kan have følgende former:

Sådan forsvarer du dig mod svindel, der involverer kryptovalutaer

Kaspersky inkluderer værktøjer, der kan hjælpe med at beskytte dig mod cryptocurrency-svindel. Programmet kan registrere, om et websted eller en kryptobørs er falsk, og vil give dig besked.

Links på websteder kontrolleres mod en database med phishing-webadresser og falske kryptovalutaudvekslinger, som løbende opdateres. Hvis du prøver at følge et ondsindet link, viser programmet en advarsel.

For yderligere beskyttelse bruger Kaspersky heuristisk analyse og sender forespørgsler til Kaspersky Security Network (KSN)-skytjenesterne under checken. Kaspersky Security Network har de mest opdaterede oplysninger om nye trusler, herunder krypto-svindel-trusler.